Bent u in het bezit van vastgoed in Hilversum en omgeving? Wilt u uw vastgoed laten beheren door een gedegen partij? Van Werkhoven Vastgoedmanagers kan u volledig of gedeeltelijk ontzorgen.

Als familiebedrijf verzorgen wij al sinds 1960 het vastgoedmanagement op landelijk niveau. Al drie generaties lang beheren wij meer dan 700 eenheden verspreid door Nederland, voornamelijk voor families. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.

Wanneer u uw vastgoed laat beheren door van Werkhoven, is Petra van Werkhoven uw enige aanspreekpunt. U bent dus niet zomaar een klant, u wordt gewaardeerd en wij behartigen alleen úw belangen en dat van uw vastgoed in Hilversum!

Schakel van Werkhoven Vastgoedmanagers in als uw vastgoedbeheerder in Hilversum

Wij kunnen u op de volgende vlakken ontzorgen:

  • Commercieel vastgoedbeheer;
  • Technisch vastgoedbeheer;
  • Financieel vastgoedbeheer;
  • Administratief vastgoedbeheer.

Dankzij ons grote netwerken hebben wij gedegen partijen om technische problemen in het pand in Hilversum op te lossen.

Commercieel vastgoedmanagement in Hilversum

Als uw commercieel vastgoedmanager zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een geschikte huurder in uw pand komt. Een pand leeg laten staan is zonde. Er kan immers een hoog rendement behaald worden op dit pand.

Wanneer u ons inschakelt als uw commercieel vastgoedbeheerder brengen wij allereerst uw pand onder de aandacht op sociale media en de woningverkoop- en verhuurwebsite Funda. De nieuw huurders zullen vervolgens door ons getoetst worden.

Al het contact met de nieuwe huurders zal via ons gaan. Wij regelen de sleuteloverdracht en ook wanneer de huurder de huurovereenkomst wil opzeggen gaat dit volledig via ons.

Technisch vastgoedbeheer van uw pand

Wanneer u ervoor kiest om ons in te schakelen als uw technisch vastgoedbeheerder, nemen wij zowel het planmatig als het niet-planmatig onderhoud van uw pand op ons.

Het planmatig onderhoud wordt vooraf, in overeenstemming met u, vastgesteld. In dit plan staat duidelijk omschreven welke kosten er op de lange- en korte termijn gemaakt zullen worden. Onvoorziene kosten worden op deze manier voorkomen.

Mocht er een defect zijn in het pand, dan valt dit onder het niet-planmatig onderhoud. Wij zullen dan contact opnemen met één van onze vertrouwde onderhoudspartijen, waarna zij dit vakkundig op zullen lossen.

Ook het mutatieonderhoud, het onderhouden tussen de verhuurperiodes door, en de begin- en eindinspectie worden door ons verzorgd.

Financieel vastgoedbeheer van uw pand in Hilversum

Van Werkhoven Vastgoedmanagers verzorgt de huurpenningen, huurverhogingen, contractverlengingen en het debiteurenbeheer van uw pand. Wij voeren uw complete administratie binnen ons gedegen beheersysteem (REMS).

Maandelijks ontvangt u van ons een onderbouwde afrekening. Hierdoor verkrijgt u een helder beeld van uw exploitatie. Deze afrekening kunt u als vanzelfsprekend inleveren bij uw accountant.

Meer informatie over het beheer van uw vastgoed in Hilversum?

Heeft u nog vragen over de mogelijkheid tot het laten beheren van uw vastgoed door Van Werkhoven Vastgoedmanagers? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 074-2430855 of door een e-mail te sturen naar info@vanwerkhoven.com.

Het is tevens mogelijk om ons in te schakelen voor de verkoop of de aankoop van uw huis in de regio van Twente. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vastgoedbeheer in Amsterdam, in het vastgoedbeheer in Twente en het laten beheren van uw vastgoed in Amersfoort weet u zeker dat u uw vastgoed in Hilversum laat beheren door professionals!