PURE Commercieel

Vastgoed

PURE Commercieel Vastgoed vult de vraag in de markt aan. Zoals u van ons gewend bent, behartigen wij nu ook uw belangen op commercieel gebied. Klein bedrijf in de regio met een groot netwerk. Dit gecombineerd met veel daadkracht en LEF! Kortom de ingrediƫnten om garant te staan voor een geslaagde ver- of aan huur opdracht. Interesse gewekt? Neem contact met ons op.

Beleggen in vastgoed is een tamelijk tastbare manier van investeren. Bovendien is de markt normaal gesproken vele malen stabieler dan bijvoorbeeld de aandelenmarkt. Beleggen in vastgoed biedt kansen voor nu en voor de toekomst. Deze beslissing neem je niet voor de korte termijn. Het is een lange termijn belegging van minimaal 5 jaar. Het grote voordeel van beleggen is, dat:

  1. het redelijk inflatie bestendig is;
  2. het biedt een beter rendement dan obligaties of aandelen.

Samen bouwen aan uw toekomst

Jarenlang ervaring

In adviseren

Inmiddels hebben wij een aantal jaren ervaring opgedaan in het adviseren van beleggers op de woningmarkt. Wij doen dit op een uiterst zorgvuldige wijze. Op deze manier krijgt u een duidelijk inzicht in uw mogelijke rendement en risico.

Het maken van een juiste beslissing is hierin echter essentieel, wij helpen u graag! Als u interesse heeft in een persoonlijk advies gesprek, neem dan contact op via 074 – 2430855. Wij maken dan op korte termijn aan afspraak met u!