Bent u in het bezit van vastgoed in Amersfoort en omgeving en wilt u dit door een gedegen partij laten beheren? Van Werkhoven Vastgoedmanagers kan u deze zorgen ontnemen. Wij verzorgen op landelijk niveau het hoogwaardig vastgoedbeheer van woningen, dus ook bij u in de buurt!

U kunt ons inschakelen als uw vastgoedbeheerder op de volgende vlakken:

  • Technisch vastgoedmanagement;
  • Commercieel vastgoedmanagement;
  • Administratief vastgoedmanagement;
  • Financieel vastgoedmanagement.

Van Werkhoven Vastgoedmanagers:

  • Beheert meer dan 700 eenheden door Nederland;
  • Is een familiebedrijf dat al meer dan 3 generaties actief is binnen het vastgoed;
  • Wij voornamelijk beheren voor families;
  • U bij ons niet een nummer bent maar een gewaardeerde klant;
  • Petra van Werkhoven uw aanspreekpunt is.

Sinds 1960 verzorgen wij het beheer van de panden van beleggers door heel Nederland. Wij weten van aanpakken en ondersteunen u met onze kennis. Door ons grote netwerk hebben wij gedegen partijen om technische problemen op te lossen. U en uw vastgoed in Amersfoort staan voorop!

Laat uw vastgoed in Amersfoort beheren door Van Werkhoven Vastgoedmanagers

U kunt van Werkhoven inschakelen als de beheerder van uw vastgoed in Amersfoort op zowel commercieel-, administratief- , technisch- en financieel vastgoedbeheer.

Commercieel vastgoedmanagement door van Werkhoven

Staat uw pand nu leeg, helaas blijven de kosten van het pand wel doorlopen. Het is daarom verstandig om het pand te verhuren.

Wanneer u ons inschakelt als uw verhuurder zullen wij uw pand onder de aandacht te brengen op Funda.nl en social media. Wij zullen ons vervolgens bezighouden met de toetsing van de potentiële huurder en het samenstellen van de huurovereenkomst.

Tijdens het verhuurproces van uw vastgoed zijn wij het aanspreekpunt voor de huurders en verhuurders en wanneer zij het huurcontract willen opzeggen zullen wij dit tevens voor u uit handen nemen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Technisch vastgoedbeheer in Amersfoort

Op het gebied van technisch vastgoedbeheer kunt u ons inschakelen voor planmatig en niet-planmatig onderhoud van uw vastgoed. Wanneer u ons inschakelt voor planmatig onderhoud stellen wij deze samen met en voor u op. In dit plan staat duidelijk omschreven welke kosten er op de korte- en lange termijn gemaakt moeten worden. Op deze manier kunt u onverwachte kosten voorkomen.

Wanneer de huurder aangeeft iets gerepareerd te willen hebben, valt dit onder het niet-planmatig onderhoud. U kunt hierbij denken aan een lekkende afvoer of storingen van CV. De onderhoudspartijen worden door ons aangestuurd en vervolgens zullen wij u voorzien van een financiële verslaglegging van het geheel.

Als vanzelfsprekend verzorgen wij ook de begin- en de eindinspectie van het pand en zorgen wij voor het mutatieonderhoud. Met mutatieonderhoud, het onderhouden van het pand tussen verhuurperiodes in.

Financieel vastgoedbeheer door Van Werkhoven Vastgoedmanagers

Wij verzorgen de inning van de huurpenningen, het debiteurenbeheer, de huurverhogingen en contractverlengingen. Wij werken met een gedegen beheersysteem (REMS) waarbinnen wij uw complete administratie voeren.

Maandelijks krijgt u van ons en onderbouwde afrekening waardoor u een goed inzicht heeft in uw exploitatie. Tevens kunt u deze gegevens inleveren bij uw accountant ten behoeve van uw jaarrekening.

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@vanwerkhoven.com of door te bellen naar 074-2430855. U kunt tevens bij ons terecht voor de aankoop of de verkoop van uw huis. Schakel Van Werkhoven inschakelen als uw makelaar.

Van Werkhoven Vastgoedmanagers verzorgt het beheer van uw vastgoed in Amersfoort en omgeving!