Voor uw (bedrijfs)pand kunt u op zoek zijn naar vastgoedbeheer. Amsterdam is een gewilde woonplaats en daarom is het zonde om uw pand leeg te laten staan. Van Werkhoven Vastgoedmanagers verzorgt al jaren vastgoedmanagement en vanaf heden ook in Amsterdam en omstreken. Profiteer van onze tientallen jaren ervaring in het geheel of gedeeltelijk beheren van panden.

Wij bieden als vastgoedbeheerder de volgende diensten aan:

 • Commercieel vastgoedmanagement;
 • Technisch vastgoedmanagement;
 • Financieel vastgoedmanagement.

Wij ondersteunen u met ons specialisme op het gebied van vastgoedbeheer in Amsterdam graag op elk vlak van het beheer van uw woning of bedrijfspand.

De diensten binnen vastgoedbeheer in Amsterdam

Als uw specialist kunnen wij u op diverse fronten zorg uit handen nemen of ondersteuning bieden. Het opzetten van beheeradministratie op interim basis valt tevens binnen deze mogelijkheden.

Commercieel vastgoedbeheer

Een leegstaand pand levert u veel kosten op, zonder dat het u iets oplevert. Dat is zonde, want u kunt op uw leegstaande pand in Amsterdam juist een hoog rendement behalen. Wij kunnen ervoor zorgen dat het pand in een mum van tijd weer bewoond wordt.

Door ons, Van Werkhoven Makelaars, als uw vastgoedbeheerder in te schakelen kunnen wij u op meerdere vlakken werk uit handen nemen. Wij kunnen u op de volgende vlakken ondersteunen:

 • Adverteren op Funda en op social media;
 • De toetsing van een potentiële huurder;
 • Samenstelling van de huurovereenkomst en de sleuteluitreiking;
 • De huuropzegging door de huurders van het vastgoed in Amsterdam;
 • Het contact met de huurders.

Belangrijk is dat uw wensen in het proces voorop staan. Hier zorgen wij gedurende het hele proces voor. Wanneer zich schade voordoet in het pand regelen wij dit, wanneer de huurder zijn betalingsverplichting niet nakomt, etc.

Financieel vastgoedbeheer

Ook wanneer het draait om het financiële aspect kunt u voor verschillende problemen komen te staan. Hoe regelt u huurverhoging van uw pand in Amsterdam met de huurdres? Hoe zit dit met de borg van het pand?

Gelukkig kunnen wij deze taken van u overnemen. Wij kunnen voor u optreden als financieel vastgoedbeheerder en de volgende zorgen voor u uit handen nemen:

 • De afrekening van de servicekosten;
 • Incasso van de huurverplichtingen;
 • Debiteurenbeheer;
 • Huurverhoging;
 • Archivering;
 • De doorlooptijd van facturen;
 • Kwartaaloverleg.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden omtrent financieel vastgoedbeheer? Of wilt u ons inschakelen als uw beheerder? Wij verzoeken u om geheel vrijblijvend contact op te nemen.

Technisch vastgoedbeheer

Op het gebied van technisch vastgoedbeheer in Amsterdam kunnen wij het pand, met behulp van een meerjarig onderhoudsplan, van planmatig onderhoud voorzien. In een onderhoudsplan wordt duidelijk welke kosten er op de lange- en korte termijn gemaakt moeten worden. Zo voorkomt u onverwachte kosten!

Ook het niet-planmatig onderhoud verzorgen wij voor u. Hierbij kunt u denken aan storingen en reparatieverzoeken van de huurder. Wij sturen de onderhoudspartijen aan, zorgen ervoor dat er van tijd tot tijd een onderhoudsrapportage wordt opgesteld en zullen het onderhoud documenteren in een financiële verslaglegging.

Hiernaast verzorgen wij de eerste en de tweede inspectie van het vastgoed. Ook wanneer het pand, tussen twee huurperiodes in, niet bezet wordt door een bewoner verzorgen wij het onderhoud van het pand in de vorm van mutatieonderhoud.

Ook voor technisch vastgoedbeheer geldt: wij houden rekening met uw wensen en behoeftes.

Vastgoedbeheer in Amsterdam door Van Werkhoven Vastgoedmanagers

Bent u op zoek naar een partij om het beheer van uw vastgoed uit handen te nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Werkhoven Vastgoedmanagers om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0640704438 of door een e-mail te sturen naar info@vanwerkhoven.com.

Door onze jarenlange ervaring in het vastgoedbeheer in Twente kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring.

Als uw vastgoedbeheerder in Amsterdam nemen wij u zorg uit handen wat betreft uw woningen en bedrijfsonroerendgoed.

T: 074-2430855 of 0640704438
E: info@vanwerkhoven.com