Steenzoutweg 25 C 7554 RN Hengelo Wijk 05 Berflo Es Bedrijventerrein Twentekanaal-Zuid II

€ 895 per maand

Omschrijving

Steenzoutweg 25C, 7554 RN Hengelo

PER DIRECT TE HUUR!

Op een prachtige locatie op de hoek Steenzoutweg en de Zoutwinningsweg in Hengelo zijn 21 hoogwaardig en duurzame bedrijfsruimtes ontwikkeld. Ideaal geschikt als bijvoorbeeld kantoor, showroom, opslag en/of werkplaats. Er is in het ontwerp veel aandacht besteed aan de uitstraling van het complex. Door uw bedrijf of persoonlijke hobbyruimte hier te vestigen, onderscheidt u zich door de bijzondere architectuur, duurzaamheid en hoogwaardige moderne uitstraling.

De unit
Op dit bedrijventerrein in Hengelo staat deze ruime unit van 68m2 op de begane grond en 68m2 op de verdieping. De begane grond beschikt over een elektrische overheaddeur alsmede een loopdeur bij entree. Het betreft hier een representatief, goed bereikbaar gebouw op een plek waar industrie, groothandel en bouw zijn vertegenwoordigd. Er zijn 3 parkeerplekken ‘voor de deur’ inbegrepen bij de huurprijs.

Faciliteiten
In het ontwerp is rekening gehouden met verschillende functies. Zo is onze unit voorzien van een loop- of overheaddeur die zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld uw schilder-, installatie-, of timmerbedrijf. Door de grote lichtinval op de 1e verdieping kan de unit ook goed dienst doen als studio en opslag.

De bedrijfsruimtes worden casco opgeleverd met de benodigde aansluitingen als riool, water en elektriciteit. De unit wordt geleverd met een elektrische overheaddeur en een vaste houten trap naar de verdiepingsvloer. Met de elektrische overheaddeur alsmede de naastgelegen toegangsdeur zijn de bedrijfsruimtes te betreden. Een toilet en pantry zijn aanwezig. Vloerverwarming op de begane grond en/of verdieping is optioneel te voorzien tegen meerprijs.

Het casco bestaat uit een staalconstructie, waarbij de unit scheidende wanden worden opgetrokken uit kalkzandsteen. De goed geïsoleerde buitenmuren worden deels voorzien van sandwichpanelen met gedeeltelijke groene wandbekleding. De monoliet afgewerkte vloer op de begane grond is belastbaar tot 1500 kg/m2. De constructieve verdiepingsvloer, heeft een vloerbelasting van max. 500 kg/m2 en wordt met een cement deklaag afgewerkt. Het dak wordt in kanaalplaatvloeren uitgevoerd. Hiermee is de optimale geluid- en warmte isolatie gewaarborgd. Het dak wordt voorzien van voldoende HWA’s en als zekerheid een overstort.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein ligt dichtbij de A35, waardoor deze locatie per auto goed bereikbaar is. Tevens ligt het centrum op 3 kilometer afstand. Voor wat betreft het openbaar vervoer is er op de Boekeloseweg, op 6 minuten loopafstand van de ontwikkeling een bushalte.

– Naar centrum van Hengelo, binnen 5 minuten;
– Naar Enschede, via de Hengelosestraat binnen 18 minuten;
– Naar Oldenzaal, via de A1 binnen 23 minuten;
– Naar Almelo, via de A35 binnen 24 minuten;
– Naar Deventer, via de A1 binnen 43 minuten;

Bestemming
Het complex valt onder het vigerende ‘Bestemmingsplan Strootbeek-park’ en is aangemerkt als: Bedrijventerrein – Industrie.
De binnen deze bestemming aangewezen grond enkel bestemd voor bedrijfsactiviteiten binnen categorie 1 tot en met 3.2.
Kijk voor meer informatie en onder deze categorieën vallende bedrijfsactiviteiten verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl

Nutsvoorzieningen
De riolering is aangesloten op het gemeentelijke riool volgens de geldende voorschriften. De riolering bevindt zich in de begane grondvloer in de nabijheid van de trap. De elektrische installatie is uitgevoerd op basis van 220 volt, 3×25 ampére. De voorzieningen hiervoor is aangelegd evenals water.

Buitenterrein
Het buitenterrein alsmede de parkeerplaatsen worden bestraat. Het terrein is voorzien van alle noodzakelijke voorzieningen, zoals riolering en kolken ten behoeve van de afvoer van regenwater.

Brandveiligheid
Alle bedrijfsruimtes zijn uitgevoerd volgens de geldende eisen van de gemeentelijke brandweer. Wel is het zo dat de afbouw en eventueel bijzonder gebruik moet voldoen aan de eisen die gesteld worden door de gemeente en brandweer.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van:
begane grond
– overheaddeur
– gladde betonvloer
– toilet en pantry

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 895,- per maand, te vermeerderen met BTW (exclusief gas/water/elektra).

SERVICE KOSTEN
€ 75,- excl. BTW per maand (voorschot voor keuring elektrisch overheaddeur, keuring brandblusser en terreinonderhoud)

HUURBETALING
Per maand/kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
5 (vijf) + 5 (vijf) jaar (een kortere termijn is eventueel bespreekbaar).

INGANGSDATUM
In onderling overleg, per direct mogelijk.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal 3 maanden huur incl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model welke door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW BELASTE HUUR
Een met BTW belaste huurprijs is voor verhuurder het uitgangspunt. Voldoet huurder niet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria, dan behoudt verhuurder zich het recht voor om het alsdan ontstane financiële nadeel voor verhuurder volledig te compenseren.

** Indeling op de plattegronden zijn indicatief en kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Prijs
€ 895 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand
Huurovereenkomst
Tijdelijke verhuur
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakte
136 m²
Bedrijfshal oppervlakte
68 m²
Bedrijfsruimte kantooroppervlakte
68 m²

Energie

Energielabel
A+

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Hengelo K 3904
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken