Tuindorpstraat 27 HENGELO

Vraagprijs € 249.500 k.k.

Bouwjaar
2019
Tuindorpstraat 27, 7551 AW Hengelo (O)

UNIEK PROJECT! MOGELIJKHEDEN VAN FINANCIEREN DEEL VERBOUWEN IN OVERLEG. WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!

Wonen op het randje van het centrum van Hengelo (O) en nabij de wijk 't Tuindorp waarbij wonen en werken mogelijk is. U kunt wonen en werken vrij indelen.

Nieuwbouw project voor Wonen en Werken met vrije keuze van indeling. Nu is de woning volledig boven de huidige kopieerwinkel gevestigd. Aangrenzend aan nummer 25 is er op nummer 27 een mogelijkheid tot kantoor van ca. 60m2. Er zou ook voor gekozen kunnen worden om hier slaapkamers van te maken. Hiermee vergroot je de woning waarbij er dan ook nog een bedrijfsruimte overblijft.

Indeling begane grond:
Eigen entree in steeg, keuken (pantry), toilet groep, kantoor of in te richten als patio tuin, doorgang naar kantoor/magazijn met mogelijkheid voor het creeeren van daglicht. Totaal ca 100m2.

1e verdieping - wonen:
Eigen entree op de begane grond, trap naar 1e verdieping, open keuken met woonkamer (met mogelijkheid voor openslaande deuren naar dakterras), 3 slaapkamers, badkamer en apart toilet. Totaal ca 70m2.

De koop bevat niet een parkeervergunning, deze zal men separaat aan moeten vragen. De kosten hiervoor bedragen ca. € 150,00 per jaar.

De woning wordt voor € 249.500,00 k.k. casco geleverd. Afbouwen door huidige eigenaar valt binnen de mogelijkheden. Bestemming is gemengd waarbij retail is toegestaan. Het is van belang dat er op adres 27 een kvk-inschrijving geregistreerd wordt.

Aan de linkerkant van het pand nummer 25 zit nu een kopieerwinkel. Mocht er interesse bestaan voor het kopen van het hele blok dan valt ook dit binnen de mogelijkheden. De huidige huurstroom voor nummer 25 is € 1400,00 ex BTW per maand.

Voorwaarden:
* 10% waarborgsom storting of bankgarantie;
* aan foto's, tekst en afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Kantoorruimte
Type
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
180 m²
Opp winkelruimte
180 m²
Perceel
170 m²

Indeling

Aantal verdiepingen
1

Kadastrale gegevens

Gemeente
hengelo
Perceel
3855
Oppervlakte
170 m²
Eigendomssituatie
volle eigendom
Bekijk alle kenmerken