ommercieel vastgoed op maat in Twente bij Van Werkhoven

Ondanks dat de media keer op keer vertelt dat de vastgoedmarkt een dalende vraag ondergaat, merken wij dat er een groeiende vraag is naar goede verhuurders. Vooral met betrekking tot het verhuren van commercieel vastgoed, winkels en kantoren, in steden als Almelo, Enschede, Hengelo en Borne.

Wij hebben besloten om ons ook te richten op het verhuren van commercieel vastgoed, kantoren en winkelpanden, in Twente. Dit gaan wij natuurlijk wel doen op onze ‘Van Werkhoven’ manier. Bij ons staat ondernemerschap centraal. Dit laten wij zien door te communiceren in korte lijnen, zodat wij tot een perfect passende oplossing komen. Wij passen graag kantoor of winkel aan, om te voldoen aan specifieke wensen. Wij denken graag mee en gebruiken onze ervaringen, zodat we samen tot lange tevreden relatie komen met huurders en verhuurders. Wij vinden het erg belangrijk om een relatie op te bouwen voor een lange periode en zullen dit gaan doen door er tijd en energie in te steken. Mede door ons uitgebreide landelijke netwerk, zijn wij in staat om de juiste partijen aan elkaar te verbinden.

De komende periode hopen wij ons verder te kunnen uitbreiden in commercieel vastgoed in Twente. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met ons kantoor via 074-2430855 of via de e-mail petra@vanwerkhoven.com. Of houdt onze website in de gaten voor updates op dit gebied.