Bent u op zoek naar een makelaar in Enschede? Van Werkhoven Makelaars opereert in heel de regio Twente! Als gecertificeerd NVM-makelaar kunt u ons inschakelen in de zoektocht naar- of de verkoop of verhuur van uw woning.

Persoonlijke aandacht staat voorop! Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u net dat beetje meer bieden. We hebben maar één doel: zo snel mogelijk uw huis verkopen of u zo snel mogelijk van een huis voorzien.

Het is tevens mogelijk om ons in te schakelen als uw technisch-, financieel- en commercieel vastgoedbeheerder. Als uw makelaar in Enschede zijn wij betrokken bij elke stap!

Koopwoningen en huurwoningen Enschede

Enschede is één van de grootste steden in de regio Twente. In deze gewilde stad staan een aantal prachtige huizen, huurwoningen, 2/1 kap woningen en appartementen te koop. Bekijk ons huidige aanbod koopwoningen en ons aanbod huurwoningen in Enschede en omgeving. Bent u op zoek naar een ander soort woning? We begrijpen dat dit veel zorgen met zich mee kan brengen. Hoe staat het met de bouwtechnische staat van de woning? Of rust er een voorkeursrecht op de woning? Wij kunnen u volledig ontzorgen, voorzien van een duidelijk advies en u bijstaan in de zoektocht naar een geschikte koopwoning, huurwoning of huurappartement. Wanneer u in uw droomhuis in Enschede trekt wilt u namelijk niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Waarom Van Werkhoven inschakelen als uw makelaar in Enschede?

  • Jarenlange ervaring: wij zijn opgericht in 1960 en de makelaardij van Werkhoven is al jaren in handen van de familie;
  • Focus op een klein portfolio: hierdoor staat u altijd voorop. Wij nemen tijd voor u als klant;
  • Wij hanteren vaste tarieven voor onze pakketten. Hierdoor zijn wij altijd transparant;
  • Onze panden worden allemaal verkocht door Petra van Werkhoven zelf. Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij veel tijd voor u als klant hebben.

Het is tevens mogelijk om ons in te schakelen als makelaar in Enschede voor uw bedrijfsonroerend goed. U kunt ons inschakelen als zowel de verkoop- als verhuurmakelaar van uw bedrijfspand.

Neem contact op met Makelaardij van Werkhoven - uw NVM-makelaar

Bent u op zoek naar een gedegen NVM-makelaardij in Enschede? Neem contact met ons op over de mogelijkheden of om een afspraak te maken! U kunt ons bereiken door te mailen naar info@vanwerkhoven.com. We zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 074-2430855.

Van Werkhoven Makelaardij – uw NVM-makelaar in Enschede en omgeving.