Bent u op zoek naar een makelaar in Almelo? Vindt u het belangrijk dat persoonlijke aandacht voorop staat? Van Werkhoven is uw gecertificeerde NVM-makelaar in heel de regio Twente.

Ons doel is om u zo snel mogelijk aan een huis te helpen of zo snel mogelijk uw huis te verkopen. Wij zijn sinds 1960 al een toonaangevende partij en weten wij als geen ander hoe wij dit zo snel mogelijk kunnen bewerkstelligen. Ook wanneer u op zoek bent naar een gedegen partij om een bedrijfspand te huren of verhuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zetten ons altijd maximaal in om uw woonwensen te realiseren. Dit doen wij in heel de regio Twente, dus ook in Hengelo en Enschede. Als uw makelaar in Almelo helpen wij u binnen no time aan een huis!

Huurwoningen en koopwoningen in Almelo

U kunt ons benaderen voor de verkoop en de verhuur van uw woning of bedrijfspand in Almelo. Wij kennen de markt, wij kennen de stad en wij kunnen u garanderen dat u bij ons in de juiste handen bent. Wij bieden u net dat beetje extra!

U kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten voor de verkoop van uw huis. Hiernaast bieden wij tevens aankoopbemiddeling aan. Zo weet u zeker dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het aankoopproces van uw droomhuis. Bekijk ons huidige aanbod koopwoningen in de regio Twente!

Meld u aan als woningzoekende voor een huurwoning of een koopwoning en wij gaan als uw verhuurmakelaar aan de slag in Almelo. Doordat wij ons focussen op een klein portfolio, hebben wij erg veel tijd voor u als klant.

Van Werkhoven Makelaardij – Uw NVM-makelaar in Almelo

Schakel Van Werkhoven in als uw makelaardij. Dankzij onze verkooppakketten zijn wij altijd transparant, als enige in onze markt. Doordat onze panden allemaal verkocht worden door Petra van Werkhoven zelf staat u altijd voorop! Wij zijn groot door klein te blijven.

Bent u benieuwd geworden en wilt u graag meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op via 074-2430855, of stuur een e-mail naar info@vanwerkhoven.com.

Van Werkhoven Makelaardij is uw makelaar in Almelo en omgeving!