De op deze website getoonde informatie wordt door Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Van Werkhoven Makelaars en Vastgoedmanagers worden onderhouden wordt afgewezen.